Resultaten voor creatieve opleidingen mbo

 
creatieve opleidingen mbo
Opleidingen ROC de Leijgraaf.
Niveaus/opbouw van je opleiding. De 4 mbo leerniveaus. De opbouw van je opleiding. Leermiddelen en wettelijke schoolkosten. Opleidingen voor volwassenen. Internationale schakelklas ISK. Cursussen en trainingen. Leijgraaf Lift Brengt MBO Talent verder. Een dagje Leijgraaf. Vraag en antwoord. Onze mbo opleidingen.
Creatief Cultureel ROC van Amsterdam.
Ondernemerschap staat centraal. In de creatieve industrie is veel werk, maar je moet het wel weten te vinden. Kies je voor een opleiding creatief en cultureel dan is de kans groot dat je later als zelfstandig ondernemer aan de slag gaat. De opleiding bereidt je daar goed op voor. Je krijgt les in netwerken, in finance, in relatiebeheer in onderhandelen en in offertes maken. Dat doen we met behulp van een speciaal ontwikkeld lesprogramma waar je ook na school nog gebruik van kunt maken. Je kan hier lekker jezelf zijn en je leert veel van anderen. Ik wil niets liever dan theater maken. Opleidingen binnen deze sector. MBO College Zuid.
Creatieve vakopleidingen.
Grafische vormgeving, Interactieve vormgeving, Video, audio, animatie. Creatieve en technische mbo-opleidingen voor media, vormgeving en communicatie. Familie van i. Fotostyling, Marketing en communicatie, Training, Video, audio, animatie. Leer zelf publiceren op internet! Duurzaamheid, Interieurstyling, Tuin, bloem, plant. Cursussen en vakopleidingen voor het ontwerp van groene buitenruimtes. Interieurontwerp, Interieurstyling, Verkoopstyling. Mondelinge en schriftelijke interieuropleidingen, altijd gericht op de praktijk. Ambacht, Mode, Textiel. Makers-community en productieplek voor textiel, leder en mode. Conceptontwikkeling, Training, Trendwatching. Training en coaching in strategische creativiteit. Angel Fashion Academy. Fotostyling, Kledingadvies, Mode. Beroepsopleiding modestyling in Breda. Amsterdam Fashion Academy. Branding, Mode, Modeontwerp. MBO vakschool voor kennis, ceativiteit en doen! Grafische vormgeving, Interieurstyling, Visual merchandise. Vakschool voor verbeelding. Perk Interieuropleidingen verzorgt op een geheel eigen wijze interieurstudieprogramma's' in deeltijd. Onafhankelijke informatie op het snijvlak van creativiteit en commercie, fashion en design, ontwerp en retail: trends, business, opleidingen, beurzen en evenementen.
MBO Opleidingen Drenthe College.
Opbouw van de opleiding. Skills Talents Drenthe. Home MBO Opleidingen. Media ICT 5. Applicatie en mediaontwikkelaar Assen / Emmen ICT Beheerder Assen / Emmen Medewerker beheer ICT Assen / Emmen Medewerker ICT Emmen Mediavormgever Emmen. TT-Instituut Auto en motorfietstechniek 9.
Mbo Artistieke opleiding: Welke past bij jou?
Mbo Artistieke opleidingen. Benieuwd naar een artistieke opleiding, maar weet je nog niet waar je het beste kunt gaan studeren. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende Mbo Artistieke opleidingen. Welke studie spreekt je het meeste aan? Click here to see search filters.
mbo opleidingen voor de creatieve industrie GOC.
Mbo staat voor Middelbaar Beroepsonderwijs. Het mbo leidt op tot de meest uiteenlopende beroepen: van slager tot secretaresse en van verpleegkundige tot betontimmerman. Er zijn ook een groot aantal opleidingen voor de creatieve industrie: medewerker dtp, printmedia, mediavormgever, AV-productie, podium en evenemententechniek, gaming enz.
Albeda MBO Theaterschool Albeda, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Naaldwijk, Maassluis, Rijnmond.
We bieden plek aan 200 studenten met een passie voor theater, techniek en vormgeving. Creatieve doeners die barsten van energie. De school zit in een karakteristiek en sfeervol pand aan de Pieter de Hoochweg. Het ademt kunst en creativiteit. Hier volg je lessen in volledig uitgeruste theaterzalen, studios, werkplaatsen en speciaal ingerichte praktijklokalen. Tijdens je opleiding doe je veel praktijkervaring op. Albeda MBO Theaterschool is de enige mbo-opleiding in Nederland met een eigen theatergezelschap Vers Vlees, bestaande uit acteurs, technici en vormgevers. Je leert dus niet alleen in een theaterschool, maar ook in een theaterbedrijf waar je het vak leert van professionals uit het werkveld. Albeda MBO Theaterschool heeft nauwe banden met bekende en bijzondere theaterbedrijven, zodat wij 100% stagegarantie kunnen bieden. Acteur, Technicus of Vormgever welke opleiding kies jij? De opleiding Acteur niveau 4 is voor het derde jaar verkozen tot topopleiding in de MBO Keuzegids! Bekijk hier de nieuwe voorlichtingsfilm. Ik wil meer weten over. Website MBO Theaterschool. Hulp bij studiekeuze. Over dit college. Nieuwe MBO Keuzegids verschenen: Twee opleidingen topopleiding.
Noorderpoort Kunst en creatie.
Studeren bij Noorderpoort. Home Mbo opleidingen Kunst en creatie. Kunst en creatie. Binnen de opleidingen van Kunst en creatie draait alles om creativiteit en talent. In elke opleiding kun je veel van jezelf kwijt en krijg je alle ruimte om een eigen, unieke stijl te ontwikkelen.
Grafisch Lyceum Rotterdam.
Ben je op zoek naar een opleiding, wil je meer weten over de toelatingseisen of ben je benieuwd naar het werk van studenten? Typ hieronder je zoekterm in. Neem contact met ons op. 088 200 15 00. Welkom in de creative world van het Grafisch Lyceum Rotterdam! In dit hoofdstuk kom je alles te weten over onze mbo-opleidingen. Medewerker creatieve productie.
Medewerker creatieve productie Welkom bij Ma.
Voor de opleidingen van Mediaproductie is het niet verplicht een laptop aan te schaffen, handig is het wel. Als je een laptop wil aanschaffen, denk dan aan de volgende specificaties: IntelR CoreTM2 Duo CPU met 64-bit support. Direct naar de website Lees meer. Studenten kunnen bij Slim.nl tegen zeer gereduceerd tarief software bestellen. Let op: als je via Studywise een laptop hebt aangeschaft heb je zeer waarschijnlijk al de Adobe Creative Cloud mee besteld. Slim.nl is dé webwinkel vo. Direct naar de website Lees meer. Office 365 installeren. Als student van Ma heb je recht op een gratis versie van de Microsoft Office desktop pakketten. Microsoft Office 365 is een verzameling van internetdiensten cloud oplossing en lokale applicaties rond het kantoorpakket Microsoft. Direct naar de website Lees meer. Site Mediacollege Amsterdam. MBO Voorwaarden Onderwijsovereenkomst.

Contacteer ons