Resultaten voor journalistiek opleiding

 
journalistiek opleiding
Voltijd Journalistiek CHE.
Sommige studenten kiezen ervoor om na afloop nog een master te doen of een tweede hbo-opleiding, waardoor ze journalistieke expert in een bepaald vakgebied worden. Omdat er zo veel gebeurt in de wereld, is Journalistiek een superinteressante opleiding voor iedereen die nieuwsgierig is.
HBO Journalistiek NCOI Opleidingen en Trainingen.
De module Journalistieke vaardigheden wordt afgerond met een praktijkopdracht. Indien u beide onderdelen afsluit met een voldoende, ontvangt u het NCOI-diploma HBO Journalistiek. Indien u eventueel verder wilt studeren en u voldoet aan de toelatingsvoorwaarden voor Bachelor, dan ontvangt u vrijstelling voor de gelijke onderdelen uit de HBO Bacheloropleiding. Duur van de opleiding: 1 jaar.
Hbo-opleiding Journalistiek.
De opleiding Journalistiek kent namelijk een numerus fixus. Dit houdt in dat er jaarlijks maar een beperkt aantal studenten aan de opleiding kan beginnen. Hoe kom je er achter of de opleiding bij je past? In het eerste jaar word je meteen geconfronteerd met alle facetten van de journalistiek.
Hbo-opleiding journalistiek bachelor, voltijd Hogeschool Utrecht.
En dankzij de praktijkervaring die je tijdens je studie al hebt opgedaan, heb je een streepje voor op andere starters. Na de opleiding. Je kunt starten met de opleiding Journalistiek als je een havo, vwo of mbo-diploma niveau 4 hebt.
Deeltijdopleiding Journalistiek HBO.
Doe de test! Locaties en toelatingseisen van Journalistiek? Fontys Hogescholen in Tilburg biedt als enige hogeschool een deeltijdopleiding Journalistiek aan. In principe is iedereen met een havo vwo of mbo-4 diploma toelaatbaar voor de opleiding. Waar kun jij Journalistiek in deeltijd studeren? De opleiding Journalistiek.
Cookies op de Volkskrant.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.

Journalistiek geschreven journalistiek voor dagbladen, weekbladen en websites. Research en redactie voor audiovisuele media journalistiek voor televisie, documentaire en/of multimedia. Deze specialisatie is uniek in Nederland. Studenten met een specifieke belangstelling voor radio kunnen via beide varianten instromen. Journalistiek en Media is een programma van de geaccrediteerde masteropleiding Mediastudies. Deze opleiding heeft meerdere vormen.:
Media en journalistiek in Breda opleiding-info.nl.
Media en journalistiek x. Opleiding met foto. Opleiding met foto 3. Opleiding met website. Opleiding met website 3. Vind jouw opleiding in de regio. Baarle-Nassau Beerse Brecht Dongen Dordrecht Drimmelen Geertruidenberg Goirle Hoge Vucht Hoogstraten Klundert Klundert Loon op Zand.
Kies een opleiding Avans Hogeschool.
Je hebt gevoel voor cijfers en bent nieuwsgierig naar het verhaal achter die cijfers. In de opleiding Accountancy leer je die te interpreteren waardoor je weet hoe een bedrijf er financieel voorstaat. Jij hebt gevoel voor cijfers en vindt het leuk om bedrijfsgegevens voor je klant uit te zoeken en hierover te rapporteren en te adviseren.
Journalistiek voltijd in Tilburg Fontys.
Opleiding B Journalistiek. Zo pak je het aan. Switchen van voltijd naar deeltijd? Dat kan bij ons! Fontys Hogeschool Journalistiek is de enige hogeschool met zowel een voltijd als deeltijdopleiding journalistiek. Je kunt gedurende je studie switchen van de voltijdopleiding naar de deeltijdopleiding.

Contacteer ons