Zoeken naar journalistiek studeren

 
journalistiek studeren
Thuisstudie.nl Vergelijk opleidingen Journalistiek.
Cursus Journalistiek en nieuwe media. Spoedcursus Journalistiek en nieuwe media. Cursus Journalistiek en nieuwe media klassikaal. Laudius Thuisstudies Journalistiek. Naam Type Duur Prijs. Studieplan Thuisstudies Journalistiek. Naam Type Duur Prijs. Thuisstudies: flexibel en voordelig. De opleiders op deze website maken verder studeren voor iedereen mogelijk.
Studie uitgelicht: Journalistiek! GroningenLife.
Een Master is het vervolg op een Bachelor en die Bachelor behaal je na een met succes afgeronde vierjarige HBO opleiding of driejarige universitaire studie. Om Journalistiek te gaan doen zul je daarnaast de minor journalistiek gedaan moeten hebben. Dat is een keuzepakket dat staat voor dertig studiepunten, een halfjaar studeren.
HBO Journalistiek kiesjestudie.nl.
Persvrijheid, daar gaat het om in artikel zeven van de grondwet. Dankzij dat artikel kunnen journalisten in Nederland hun werk goed en veilig doen. Toch kan ook in ons land journalistiek een enerverend beroep zijn: beroemdheden interviewen, zware criminelen opzoeken in de gevangenis of met soldaten mee naar Afghanistan.
Journalistiek voltijd in Tilburg Fontys.
Opleiding B Journalistiek. Zo pak je het aan. Switchen van voltijd naar deeltijd? Dat kan bij ons! Fontys Hogeschool Journalistiek is de enige hogeschool met zowel een voltijd als deeltijdopleiding journalistiek. Je kunt gedurende je studie switchen van de voltijdopleiding naar de deeltijdopleiding.
Opleiding Internationale Research Journalistiek in Utrecht Stimuleringsfonds voor de Journalistiek.
Nieuws augustus 17, 2016 augustus 17, 2016 SVDJ. Voor het eerst wordt het in Nederland mogelijk om een academiejaar lang op postacademisch niveau onderzoeksjournalistiek te studeren. De opleiding Internationale Research Journalistiek, die eind september in Utrecht van start gaat, is een samenwerking tussen het Fonds Pascal Decroos, de Fontys Hogeschool voor Journalistiek, Story-Based Inquiry Associates en de Vereniging van Onderzoeksjournalisten VVOJ.
Journalistiek Introductie en start studiejaar Studeren CHE.
Je hebt je ingeschreven voor de opleiding Journalistiek. Misschien is studeren na alle examenstress, laatste loodjes en met de vakantie in het vooruitzicht het laatste waar je aan denkt. Toch willen we je alvast een klein beetje voorbereiden op het studentenleven dat na de vakantie begint.
Hogeschool Utrecht opleiding Journalistiek YouTube.
Hogeschool Utrecht 623 views. Journalistiek studeren aan de Fontys Hogeschool Journalistiek in Tilburg. Fontys Hogeschool Journalistiek Tilburg 4792, views. Opleiding HBO-ICT Hogeschool Utrecht Duration: 625. Hogeschool Utrecht 3575, views. Open dag Fontys Hogeschool Journalistiek Duration: 106. Roy Mevissen 215 views.
HBO Journalistiek NCOI Opleidingen en Trainingen.
De module Journalistieke vaardigheden wordt afgerond met een praktijkopdracht. Indien u beide onderdelen afsluit met een voldoende, ontvangt u het NCOI-diploma HBO Journalistiek. Indien u eventueel verder wilt studeren en u voldoet aan de toelatingsvoorwaarden voor Bachelor, dan ontvangt u vrijstelling voor de gelijke onderdelen uit de HBO Bacheloropleiding.
Journalistiek Qompas StudieKeuze.
Dan kun je hiermee direct inloggen op Qompas. Waar kan ik dit studeren? Na de studie. Let op: NUMERUS FIXUS. Voor deze studie is loting en/of decentrale selectie van toepassing. De vierjarige hbo studie journalistiek leidt je op tot veelzijdig journalist.
Hbo-opleiding Journalistiek.
Bij het vak tijdschrift maak je met een groep studenten iedere maand een compleet tijdschrift: van artikelen schrijven tot eindredactie en vormgeving. Daarnaast moet je een bijvak kiezen dat over een inhoudelijke journalistiek vakgebied gaat: bijvoorbeeld buitenland, interculturele communicatie, economie of politiek.

Contacteer ons