Meer resultaten voor poh opleiding

 
poh opleiding
Opleidingen.
Sorteren op: Startdatum oplopend. Heb je vragen en/of opmerkingen? Bel tijdens kantoor uren naar. 31 088 989 30 00. Nieuw Eyckholt 300. Nog niet helemaal overtuigd welke opleiding je wilt gaan volgen? Wij helpen je graag middels een vrijblijvend studieadvies.
Opleiding tot Verpleegkundige Praktijkondersteuner Huisartsenzorg-POH.
De functie POH komt ook voor in andere zorginstellingen zoals justitiële inrichtingen, defensie, asielzoekerszorg en verpleeghuizen. Doelgroep: BIG-geregistreerde verpleegkundigen met hbo-denk en werkniveau. Instroomniveau: HBO-V of in-service A met aanvullende hbo-opleidingen. Hebt u geen hbo-opleiding, dan is een assessment noodzakelijk hieraan zijn kosten verbonden. Tijden: Maandag van 9.00 tot 17.00 uur tweewekelijks. Duur: De opleiding duurt circa 15 maanden diplomering november 2019.
Praktijkondersteuner opleiding vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Praktijkondersteuner opleiding vacatures. 4 vacatures gevonden. Online zoeken naar vacatures, banen en werk in de functiegroep opleiding als praktijkondersteuner. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.
Praktijkondersteuner Huisartsenzorg GGZ CHE.
De post-hbo opleiding tot Praktijkondersteuner Huisartsenzorg GGZ aan de CHE bereidt je daar grondig op voor. Je maakt kennis met stemmings, angst en aanpassings en persoonlijkheidsstoornissen. Maar je krijgt ook modules als psychosomatiek, vraagverheldering, zelfmanagement en systeembegeleiding. Omdat kinderen, jongeren en ouderen allemaal hun eigen gebruiksaanwijzing hebben, sta je ook daar bij stil. En als christelijke hogeschool besteden we natuurlijk ook aandacht aan zingeving, spiritualiteit en morele dilemmas die je ongetwijfeld gaat tegenkomen in je werk. Werk en studie. September en Januari. Christelijke Hogeschool Ede, Oude Kerkweg 100, Ede. 340, per module uitgezonderd modules supervisie intervisie. Accreditatie bij de LV POH GGZ voor 30 punten.
Opleiding Praktijkverpleegkundige/Praktijkondersteuner huisartsenpraktijk somatiek PVK/POH-S Verpleegkunde Avans.
Lees meer over dit assessment of neem contact op met de opleidingsmanager voor een persoonlijk en vrijblijvend advies. Doktersassistenten volgen na hun toelating een vooropleiding POH. De opleiding POH en PVK is waar mogelijk competentiegericht opgezet en uw eigen werkervaring en die van de andere deelnemers is zo veel mogelijk geïntegreerd.
Praktijkondersteuner en praktijkverpleegkundige Hogeschool Viaa.
Variant 1: Praktijkondersteuner op basis van het competentieprofiel 2017 POH. Deze variant is voor cursisten met een MBO-V of Inservice vooropleiding, of een andere HBO-opleiding zoals Fysiotherapie. Diploma MBO-V of. Diploma In-service verpleegkundige A, B, Z of een. andere HBO-opleiding: Fysiotherapie, Diëtetiek andere HBO opleidingen niet toelaatbaar. Waar nodig een telefonisch intakegesprek. Variant 2: Praktijkverpleegkundige op basis van het competentieprofiel 2018 PVH. Deze variant is voor cursisten met een HBO-V vooropleiding. Inschrijven voor de opleiding Praktijkondersteuner / Praktijkverpleegkundige Huisartsenpraktijk gaat niet via Studielink.
Opleiding Stichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg.
Iemand met het diploma Sociaal Psychologisch Verpleegkundige kan soms een verkorte opleiding volgen. Veel opleidingen en verschillende startdata. Veel hbos bieden de post-hbo opleiding praktijkondersteuner somatiek en/of praktijkondersteuner ggz aan. De opleiding tot doktersassistent is een mbo-opleiding op niveau 4, en kan gevolgd worden bij een ROC of via een particuliere opleider.
Praktijkondersteuner HAN.nl.
Heb je een andere vooropleiding, dan kun je voorafgaand aan de opleiding een toelatingsassessment doen bij Lancea loopbaanorintatie en counseling in Arnhem. Neem voor meer informatie contact op met onze opleidingscordinator. Je hebt een werk of stageplek als aankomend POH van minimaal 8 uur per week in een huisartsenpraktijk gedurende de gehele opleiding in totaal minimaal 360 uur.
Forta Opleidingen Inspireert!
Patiënten krijgen daardoor sneller de kwalitatieve zorg die ze nodig hebben. De opleiding POH is opgedeeld in modules waardoor cursisten gedurende de hele opleidingsperiode kunnen instromen. De POH-GGZ opleiding heeft tot doel u op te leiden tot praktijkondersteuner in de eerste lijn.
HAN: Opleiding Praktijkondersteuner Assistentensite.nl.
De POH-GGZ geeft een belangrijke aanvulling in de huidige geestelijke gezondheidszorg, in het bijzonder bij probleemverheldering kortdurende behandeling en doorverwijzing naar de juiste instantie. In deze opleiding staat de kortdurende behandeling centraal die de POH-GGZ kan inzetten nadat zorgvuldige probleemverheldering heeft plaatsgevonden. De principes van preventie voor psychische of psycho-sociale klachten worden behandeld. In de module persoonlijke effectiviteit/intervisietraining wordt vanuit verschillende invalshoeken gekeken naar de functie en de kerntaak van de POH-GGZ. Ten slotte staat het samenwerken in een huisartsenpraktijk centraal. Weet jij wat het verschil is tussen een Praktijkondersteuner POH, Advanced Nursing Practice ANP of Physician Assistant PA? Download hier het pdf bestand Verschil POH ANP en PA.

Contacteer ons