Resultaten voor cursus persoonlijke effectiviteit

 
cursus persoonlijke effectiviteit
Persoonlijke effectiviteit September Onderwijs.
Wil jij doelmatiger te werk kunnen gaan en jouw invloed op de werkvloer uitbreiden? Dan is de cursus Persoonlijke effectiviteit iets voor jou. Tijdens deze cursus stel je persoonlijke doelen en krijg je inzicht in zaken die je belemmeren in het dagelijks.
Cursus Persoonlijke effectiviteit Icademy.nl.
All you can learn omdat.: Onderzoek bij onze cursisten toont aan dat er veel behoefte is om, tegen lage kosten, veel meer over een onderwerp te leren. De Cursus Persoonlijke effectiviteit en alle andere 260 Icademy trainingen zijn zonder extra kosten te volgen.
Persoonlijke Effectiviteit in 5 Maanden ICM opleidingen trainingen.
De cursus persoonlijke effectiviteit in 5 maanden is zeer goed opgebouwd. De onderwerpen die aan bod komen kun je in het dagelijks leven toepassen zowel op het werk als privé. Er komt een breed scala aan onderwerpen voorbij gedurende de 5 cursusdagen, waardoor de cursus blijft boeien!
Training Persoonlijke effectiviteit in 1 dag.
Je persoonlijke effectiviteit verbeteren in 1 dag? Met onze ervaren trainers en acteurs leert u in 1 dag beter NEE-zeggen, assertief communiceren, beter met uw tijd omgaan, een goede eerste indruk maken en de vaardigheden om uzelf blijvend te ontwikkelen.
Persoonlijke effectiviteit I Timemanagement plus Molijn Training.
Terug naar het overzicht Stuur door Optie nemen Schrijf je in. x Leuk dat je je wilt inschrijven voor de training Persoonlijke effectiviteit Timemanagement plus, je hebt alleen nog geen datum gekozen. Vink een datum aan en klik daarna op de knop inschrijven!
Persoonlijke effectiviteit Schouten Nelissen.
Om je persoonlijke effectiviteit te vergroten is het dus van belang dat je weet wat de effecten zijn van je eigen gedrag op anderen. Om jouw effectiviteit te vergoten is het bovendien van belang om te weten welke doelen je precies wil behalen.
Instituut RET Cursus Training Persoonlijke Effectiviteit.
RET Kortdurende" aanpak, voor langdurige resultaten." De RET cursussen. Cursussen aan het Instituut voor RET worden gegeven overeenkomstig de richtlijnen van het moederinstituut van Albert Ellis in New York. Cursus Persoonlijke Effectiviteit. door Rationeel-Emotieve Training. Je hebt het gevoel dat je persoonlijke optreden veel effectiever zou kunnen.
Persoonlijke effectiviteit trainingen en groei GITP.
Persoonlijke effectiviteit trainingen. Persoonlijke effectiviteit trainingen. 88, van de 10 1. Haal meer uit uw persoonlijke kwaliteiten en creëer ruimte voor persoonlijke groei. Vindt u dat u beter kunt? De Persoonlijke effectiviteit trainingen van GITP helpen u bij het verbeteren van uw persoonlijk functioneren.
Gratis cursus Persoonlijke effectiviteit.
Gratis cursus Persoonlijke effectiviteit. In deze gratis cursus Persoonlijke effectiviteit geven we u inzicht in de onderwerpen die we uitgebreid behandelen in onze vierdaagse training Persoonlijke effectiviteit. Omdat het goed is te ervaren, mee te doen en feedback te krijgen, is het aan te raden om onze meerdaagse training Persoonlijke effectiviteit te volgen.
Training / cursus Persoonlijke effectiviteit ExplainiT.
De training Persoonlijke effectiviteit zal plaatsvinden op tijden die de medewerker het beste uitkomt. De inhoud wordt in overleg met de medewerker vastgesteld. In de cursus Persoonlijke effectiviteit worden de vragen van de medewerker volledig beantwoord en is er veel ruimte om vragen te stellen.

Contacteer ons