Resultaten voor spuitlicentie verlengen

 
spuitlicentie verlengen
Licentieverlenging bemesting? Kom naar de jaarlijkse bijeenkomsten van Van Iperen. Logo Van Iperen. Logo Van Iperen.
Van Iperen diensten. Om gewasbeschermingsmiddelen professioneel in te kunnen zetten of op voorraad te hebben, moet u in het bezit zijn van een geldig bewijs van vakbekwaamheid oftewel een spuitlicentiepas. Jaarlijks organiseren wij diverse bijeenkomsten voor alle sectoren waarbij u punten kunt behalen om uw spuitlicentie te verlengen.
Home Over ons Licentie Agroburen B.V.
In februari zijn de bijeenkomsten voor het thema teelt en in november voor het thema veiligheid en techniek. Als u zich aanmeldt voor een bijeenkomst, geldt een bedenktermijn van 14 dagen. Alle informatie die wordt verstrekt door deelnemers aan verlengingsbijeenkomsten is vertrouwelijk.
Spuitlicentie verlenging.
Binnen 5 jaar na afgifte van een spuitlicentie dient men minimaal vier verlengingsbijeenkomsten voor de spuitlicentie te volgen. Het volgen van deze verlengingsbijeenkomsten zorgt ervoor dat u als licentiehouder op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en voldoende punten behaalt om uw spuitpas te verlengen.
Tijdelijk 20% korting op cursus Spuitlicentie: LTO Glaskracht Nederland.
Tijdelijk 20% korting op cursus Spuitlicentie. dinsdag 03 december 2013. Binnenkort uw spuitlicentie halen of verlengen? Volg dan de online cursus van Spuitlicentie.nl en u heeft uw licentie snel en eenvoudig in huis. De cursus is afgestemd op diverse sectoren, ook voor u als groente of fruitteler.
Verlengen licentie gewasbescherming Aeres Training Centre Emmeloord.
Aantoonbaar bijblijven op actuele kennis over gewasbescherming in het algemeen is een wettelijke verplichting. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor iedereen die werkzaam is in de agrarische sector en zijn/haar bewijs voor vakbekwaamheid wil verlengen. Een gewasbeschermingslicentie is 5 jaar geldig en zal daarna verlengd moeten worden. Dat gebeurt niet zonder meer. Voor de toekomstige verlenging dient u een aantal kennisbijeenkomsten te volgen voor de vervaldatum die op uw vakbekwaamheidspasje staat vermeld. Wie geen bijeenkomsten zal bijwonen en de vakbekwaamheidspas laat verlopen, zal opnieuw examen dienen te doen. Binnen 5 jaar na afgifte van een spuitlicentie dient u minimaal vier kennisbijeenkomsten te volgen.
spuitlicentie.com.
Just clicking on the link is sufficient, you don't' have to enter a password or give any personal information. If you can't' find any such e-mails, do have a look into your spam-folder to make sure these mails haven't' ended up in there.
Spuitlicentie.nl: Eenvoudig online uw spuitlicentie behalen of verlengen.
Eenvoudig online uw spuitlicentie behalen of verlengen. Verleng of behaal snel en eenvoudig uw spuitlicentie via de online leeromgeving van Spuitlicentie.nl. Schrijf je nu in Hoe werkt het? Doe de gratis proefcursus. Altijd en overal beschikbaar op het tijdstip dat u uitkomt.
Advertenties. Advertenties. Advertenties.
Spuitlicentie verlenging bij Mertens Groep.
Indien u besluit om uw huidige aantekening KBA niet te verlengen op uw huidige licentie vervalt de gehele licentie. Om te voorkomen dat uw gehele licentie vervalt kunt u bij bureau erkenningen een verlaging van uw licentie aanvragen met het formulier vrijwillige wijziging vakbekwaamheidsbewijs.: 20180815 verlagen vakbekwaamheidsbewijs.pdf. U laat dan de aantekening KBA vervallen maar behoudt de mogelijkheid van spuitlicentie.
Gewasbescherming Wikipedia.
Het doel van deze spuitlicentie is door middel van scholing het gebruik van bestrijdingsmiddelen tot een minimum te beperken. Om verzekerd te zijn dat iedereen met een spuitlicentie beschikt over up-to-date informatie moet iedereen zijn licentie iedere 5 jaar verlengen door het volgen van 4 kennisbijeenkomsten.

Contacteer ons