Meer resultaten voor workshop leiderschap

 
workshop leiderschap
Workshop Persoonlijk leiderschap in Amersfoort Leusden AVPL.nl.
Opbouw workshop Persoonlijk leiderschap. De workshop Persoonlijk leiderschap is opgebouwd in twee modules. Module I gaat over Vrouwelijk leiderschap en Mannelijk leiderschap. Module II gaat over Persoonlijk leiderschap M/V. In deze module wordt de groep gevormd door mannen en vrouwen.
Persoonlijk leiderschap training Egging Training Advies.
Persoonlijke leiderschap training. Theory U training. Workshop op maat. Egging Training Advies Wolfstraat 17 6531 LK Nijmegen 316 36 17 96 62 info@egging-training-advies.nl. Kan ik iets voor je betekenen? Dit iframe bevat de logica vereist om AJAX mogelijk gemaakte Gravity Forms te verwerken.
Workshop Persoonlijk leiderschap Job Education Zakelijke workshops.
WORKSHOP PERSOONLIJK LEIDERSCHAP. ZAKELIJKE WORKSHOP / WORKSHOP BEDRIJF. Je bent hier: Home Zakelijke Workshops Workshop Persoonlijk leiderschap. PAK DE REGIE OVER JE EIGEN LEVEN. Een mooie term die aangeeft dat je in control moet zijn over je eigen loopbaan en leven.
Workshop Leiderschap.
In deze workshop maakt u kennis met diverse aspecten van leiderschap en krijgt u handvatten aangedragen die bijdragen aan effectief leiderschap. Daarmee wordt u een relaxte manager of leider die tijd heeft om zijn of haar afdeling of onderneming van afstand te beschouwen.
Persoonlijk Leiderschap Phoenix Opleidingen.
In deze workshop leer je zo om te gaan met jezelf en de ander dat je eigen kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Uitgebreide informatie Direct aanmelden Voor wie is deze workshop? Eenieder die zijn leiderschap wil ervaren, hanteren en verder vormgeven.
Teambuilding, Workshops Leiderschapstraining Green.DNA.
Op zoek naar een inspirerende teambuilding, leiderschapstraining, workshop of invulling van een heisessie? Span of Control van Green.DNA is verzameling inspirerende activiteiten gericht op teambuilding en leiderschapsontwikkeling in de buitenlucht. Waardevolle buitenactiviteiten waarbij je oprechte feedback krijgt op persoonlijk leiderschap en samenwerkingsvaardigheden.
Leiderschap Schouten Nelissen.
Een bekende theorie is situationeel leiderschap dat vier leiderschapsstijlen onderscheidt: de directieve stijl, de coachende stijl, de participerende of ondersteunende stijl en de delegerende stijl. Voor een leidinggevende is het belangrijk dat hij of zij goed aanvoelt welke leiderschapsstijl wanneer in te zetten.
Workshop persoonlijk leiderschap Ziva advies.
Workshop persoonlijk leiderschap. Posted on 27 januari 2017. Tijdens deze workshop maakt u kennis met de verschillende leiderschapsstijlen en krijgt u inzicht in de eigen stijl van leidinggeven, uw voorkeurstijl. U wordt uitgedaagd andere stijlen te verkennen met behulp van casuïstiek.
Workshop leiderschap Dekkers Development.
Coaching in leidinggeven. Workshop Leiderschap in balans. Workshop Intuïtief leidinggeven. De kracht van Truus Dekkers is het coachen en inspireren van managers, teamleiders, directeuren, projectleiders, adviseurs en ondernemers om hun leiderschap succesvol neer te zetten. Hiervoor gebruikt ze verschillende methoden zoals bijvoorbeeld een workshop leiderschap.
Mindful Leiderschap training. Envelope. Icon external link. Facebook. icon file PDF. Icon file word. Globe. Logo Groove. info circle. Instagram. Logo iTunes. LinkedIn. Mail. Vergrootglas. Logo Spotify
Wibo is grondlegger van CVM's' veelgeprezen leiderschapsprogramma Veerkracht in management, mindful leiderschap in tien weken. Hij is auteur van de bestseller Mindful Leiderschap voor effectieve teams en organisaties, het eerste boek dat een kader aanbiedt voor mindful leiderschap en teamwerk.

Contacteer ons