Resultaten voor Cursus

 
Cursus
Volksuniversiteit Amsterdam.
Docent Anneke Peereboom verrast je op deze zaterdag met een inspir. Leer kijken met een nieuwe blik. Laat je verrassen door een cursus over Rembrandt, Franse chansonniers, een architectuurreeks of een serie over kunstactualiteiten. Wat wil jij leren zien in 2019?
Cursus Nederlandse Zeebevrachters Sociƫteit.
De cursus bestaat uit twee lesmappen die de cursist zefstandig doorwerkt aan de hand van studievragen; deze kunnen als richtlijn bij het bestuderen gebruikt worden. Tijdens de cursus worden zes themasessies gegeven in Rotterdam; deze dient de cursist bij te wonen.
Cursussen Amsterdam Film School.
Dan zijn onze cursussen voor jou uitermate geschikt. Ons aanbod varieert van een week speedcourse filmmaken tot aan een acht weken durende cursus VFX en van een introductiecursus Regie Fictie tot aan een cursus Documentaire voor de meer ervaren maker.
Cursus bij NTI: De leukste en voordeligste cursussen!
Actievoorwaarden van jouw cadeau naar keuze bij beroepsopleidingen en taalcursussen. Je cadeaubon voor een cadeau naar keuze krijg je gratis bij nieuwe inschrijvingen van 16 maart 2019 tot en met 1 april 2019 met een startdatum voor 15 april 2019.
Online Cursus: Veilig en bewust internetten SeniorWeb.
Benodigdheden Voor deze cursus hebt u een computer, laptop, smartphone of tablet met internetverbinding nodig. Vragen stellen Komt u er tijdens het volgen van de cursus niet helemaal uit? Bij elk onderdeel in de cursus kunt u een vraag stellen aan een ondersteuner van SeniorWeb.
Cursussen Trainingen ROC van Amsterdam.
Begin op elk moment in het jaar. Techniek Technologie cursussen. Cursus Booglassen BMBE 1. Cursus Booglassen BMBE 2. Cursus Booglassen MIG/MAG 1. Cursus Booglassen MIG/MAG 2. Cursus Lassen TIG 1. Cursus Lassen TIG 2. Cursus Nationaal Gids. Zorg Welzijn cursussen.
Cursus 12 definities Encyclo.
Onder een cursus wordt meestal een kortdurende lesperiode verstaan die over het algemeen een leeronderwerp behandelt. Een cursus wordt soms met een certificaat afgesloten. Is een cursus van lange duur, dan spreekt men wel van leergang. Degene die een cursus volgt, wordt een cursist genoemd.
Fotografie cursus Amsterdam fotocursus vanaf 99, bij Han Schnek.
Ik ben het liefst zo weinig mogelijk met camera techniek bezig. Andere fotografie cursus. Naast de basis fotografie cursus Amsterdam, de fotocursus compositie en beeldbouw, korte workshop smartphone fotografie en de cursus reisfotografie, worden in Haarlem nog een paar andere fotografie cursussen gegeven, zoals.:
Cursus verenigingstoernooileider.
De cursus Verenigingstoernooileider is bedoeld voor verenigingsleden, die zich willen bezighouden met de organisatie van toernooien in de ruimste zin van het woord. Bij het organiseren van een KNLTB-goedgekeurd toernooi een open toernooi of een ranglijsttoernooi is het hebben van een geldig VTL-certificaat verplicht.
Cursus Social Media 1 dag.
De cursus is bedoeld voor horecaondernemers en medewerkers die verantwoordelijk zijn voor communicatie. Er zijn twee cursussen beschikbaar, gericht op ondernemingen met verschil in grootte. Op deze manier kan de trainer zich beter richten op de specifieke leerdoelen en klantbehoeften tijdens de cursus.

Contacteer ons