Meer resultaten voor management opleiding

 
management opleiding
Organisatie, cultuur en management Masters Universiteit Utrecht.
In de opleiding Organisatie, cultuur en management is organisatiecultuur het centrale thema. Het management van organisatieverandering wordt beschouwd in termen van processen van betekenisgeving en identiteitsvorming. Daarbij spelen noties over professionaliteit en macht en afhankelijkheden rondom de posities van beroepsgroepen een belangrijke rol.
Management en Leidinggeven NCOI Opleidingen en Trainingen.
Goede managers en leiders zijn ontzettend belangrijk in deze snel veranderende wereld. Om om te kunnen gaan met alle veranderingen en uitdagingen van de moderne tijd, is het belangrijk dat je als manager een stevige basis hebt in vorm van een opleiding. Bij NCOI vindt u een breed aanbod aan opleidingen op het gebied van management, leidinggeven en veranderingsmanagement.
Deeltijdopleiding Management in de zorg HBO.
Kijk in de lijst met open avonden of dagen, want daar kun je hogescholen vinden die de opleiding Management in de Zorg aanbieden. Op een open avond kom je meer te weten over deze opleiding en kun je vragen stellen over het onderwijs.
Opleidingen Arteveldehogeschool Gent.
Vroeger: Bachelor leraar kleuteronderwijs. Human Resources Management. Event en projectmanagement. Bachelor na bachelor in het onderwijs: zorgverbreding en remediërend leren. Financie en verzekeringswezen. tekst video audio online. Pedagogie van het jonge kind. Opvoeding en coaching. Logopedie en audiologie. test 2 opleiding die voorbij is.
Watermanagement/Aquatische HZ University of Applied Sciences.
De opleiding Watermanagement kent twee specialisaties: Aquatische Ecotechnologie met een accent op biologie, ecologie en techniek en Delta Management met een accent op gebiedsontwikkeling onder invloed van klimaatverandering en economie. In jaar één maak je kennis met beide specialisaties. Aan het eind van je eerste studiejaar bepaal je in welke richting je wilt afstuderen.
EFAA Opleidingen Fitness Manager Opleiding.
Deze opleiding is geschikt voor zowel huidige managers coördinatoren van een fitnessafdeling, als instructors die een functie op managementniveau binnen een sportcentrum ambiëren. 6 maanden traject, 3 dagdelen training op locatie, 6 maanden afstand begeleiding bij implementatie. 1.785, inclusief documenten bibliotheek, 3 dagdelen training, 6 maanden gebruik van de Leefstijlclub management toolbox a 95 euro en begeleiding op afstand.
Training Middle Management A ROVC.
Deze opleiding is een geschikt leertraject voor leidinggevenden die hun functie zijn ingerold en behoefte hebben aan een theoretische basis. Na het volgen van de cursus Middle Management A, heb je nieuwe inzichten gekregen en een aantal belangrijke vaardigheden verder ontwikkeld die cruciaal zijn bij het succesvol uitvoeren van een managementfunctie: organiseren, motiveren, communiceren en delegeren.
Leiderschap Management ICM Opleidingen Trainingen.
Kies dan voor de Middle Management opleiding, waarin je alles leert over organisatie en management en over communicatie en samenwerking. Ben je een ervaren manager en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van strategie en beleid? Dan is de Hoger Management opleiding een geschikte opleiding voor jou.
Opleiding Afval-/grondstoffen management.
Deze opleiding geeft u alle benodigde en actuele kennis over de afvalmarkt waarmee u direct aan de slag kunt in uw eigen regio! De opleiding bestaat uit 5 lesdagen 5 modules, u kunt zich ook per module inschrijven. Neem hiervoor contact op met de opleidingsadviseur Nancy Kager. 6 redenen om deel te nemen aan de opleiding afval / grondstoffen management.
Management en Communicatie Schoevers.
Na succesvolle afronding van alle modules ontvang je het zeer gewaardeerde Schoevers-diploma Management en Communicatie. De opleiding duurt 1 jaar. De opleiding wordt zowel overdag als in de avond verzorgd. De dagopleiding heeft 9 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Contacteer ons