Zoeken naar leiderschap cursus

 
leiderschap cursus
Training Leiderschap: vind 714 Cursussen, Opleidingen en Trainingen op Springest.
U zult uw aanpak steeds weer op een veranderende situatie moeten afstemmen. Bent u flexibel genoeg of wilt u bijgepraat worden op het gebied van Situationeel leiderschap? Selecteren en filteren. Door bovenstaande vragen en suggesties zult u hopelijk het onderwerp vinden dat bij uw onderwijsvraag past. Na uw onderwerpskeuze wordt het tijd om de resultaten af te bakenen. Wat is voor u belangrijk? Aan welke criteria moet een cursus, workshop, training of opleiding voldoen?
HBO Management en leiderschap: In 4 maanden je certificaat NTI.
Wat leer ik? Hoe reflecteer ik op mijn eigen leiderschap? Welke stappen neem ik om tot de gewenste organisatie en medewerkersdoelen te komen? En hoe krijg ik anderen mee? Het korte hbo-programma Management en leiderschap geeft jou antwoord op deze vragen én meer.
Inspirerend leiderschap Management Training Kenneth Smit.
middelgrote bedrijven blijkt telkens weer dat er een groeiende behoefte is aan persoonlijke bewustwording, reflectie, kennisuitwisseling en vaardigheidsontwikkeling om te komen tot Inspirerend Leiderschap. Als reactie op deze wensen biedt Kenneth Smit jou de uitdaging om samen met andere deelnemers aan de slag te gaan vanuit de praktijk ontwikkelde training Inspirerend Leiderschap voor ondernemende directeuren en hogere managers.
Cursus Praktisch Leidinggeven Horeca Ontwikkel je persoonlijke leiderschapsstijl!
Schrijf je dan nu in voor de cursus Praktisch Leidinggeven! Direct inschrijven InCompany Praktisch Leidinggeven. De cursus Praktisch Leidinggeven is zeer geschikt om InCompany te organiseren vanaf 6 deelnemers. Meer informatie over deze InCompany Cursus vind je hier. 10 Tips om meer fooi te krijgen.
Leiding geven aan een behandelteam RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
De rode draad door de cursus is leiderschap. Je brengt je eigen stijl van leidinggeven in kaart en leert je eigen mogelijkheden op dit gebied benutten en uitbreiden. Na afloop heb jij als teamleider of regiebehandelaar je leiderschap en teammanagement versterkt en kun je op methodische en professionele wijze een team opzetten en leiden.
Cursus Effectief Leiderschap UMIO Maastricht University.
Naast ervaren docenten van Maastricht University werken ook gastdocenten met veel praktijkervaring aan deze cursus mee. Kerndocent is Micole Smits, een ervaren docent/coach in executive education met als kernexpertise verandermanagement, individuele werkrelatie, team en organisatieontwikkeling, leiderschap en interculturele interactie. Voor wie is deze cursus geschikt?
Business Development Leiderschap Cursus.
Proefcollege bijwonen / Contact met adviseur / Bel mij terug. De cursus Business Development Leiderschap is zo opgezet om u in praktische zin en in relatief kort tijdsbestek zoveel mogelijk bij te brengen over Business Development, Innovatie, Leiderschap en Verandermanagement.
Masterclass Persoonlijk Leiderschap Bestuursacademie Nederland.
Ook onderzoekt u wat uw medewerkers nodig hebben in termen van leiderschap om de inzet en het resultaat te kunnen leveren dat u van hen verwacht. Voorbereiding en studiebelasting. Afhankelijk van uw vooropleiding en werkervaring moet u rekening houden met een studiebelasting van ongeveer 10-12 uur per dagbijeenkomst.
Leiderschap / management / coaching Interessegebieden Rijksuniversiteit Groningen.
Internationalisering interculturele vaardigheden. Leiderschap / management / coaching. Loopbaanontwikkeling / Talent Travel. People, planet, performance. Taal en schrijfvaardigheid. Leiderschap / management / coaching. Coaching PhD students. Communicatieve vaardigheden voor managers van een internationaal team. Diversity and Inclusion DI voor leidinggevenden.
Persoonlijk leiderschap training.
Werken aan persoonlijk leiderschap klinkt als een eenvoudige opdracht. Maar er komt meer bij kijken. Voordat je een betere manager, directeur of teamleider kunt worden moet je zelfinzicht ontwikkelen. Waarom handel je op een bepaalde manier? Wat zijn jouw drijfveren, wat wil jij echt bereiken? DUIK IN JEZELF. Training de Duik is een interne training van 5 dagen. Deze vindt plaats in groepsverband 6 tot 10 personen. In deze training ontwikkel je niet alleen je persoonlijk leiderschapskwaliteiten. Het resultaat na 5 dagen is tevens dat je echt jezelf kan zijn. Je bent daadkrachtiger en kan beter en makkelijker omgaan met anderen. Doordat je jezelf beter kent en weet wat voor jou belangrijk is in het leven zal je ook meer plezier ervaren. PAST DEZE TRAINING BIJ JOU? Of deze training voldoet aan jouw verwachtingen stemmen we graag samen met je af. In een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kijken we waar je staat in het leven en wat je nodig hebt. Als onze cursus nu niet bij jou past of kan voldoen aan je doelstellingen zullen we dat eerlijk aangeven.

Contacteer ons